Grev Olle Nissa Plåt o Lack

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gagnef och Grev Olle Nissa Plåt o Lack är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grev Olle Nissa Plåt o Lack är ett av dem. Statusen för Grev Olle Nissa Plåt o Lack är att Bolaget är aktivt.

Grev Olle Nissa Plåt o Lack är ett Enskild firma och skapades 1999-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Gagnef där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grev Olle Nissa Plåt o Lack ska trivas.

Grev Olle Nissa Plåt o Lack är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Gagnef så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilplåtslageri och lackverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grev Olle Nissa Plåt o Lack är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Grev Olle Nissa Plåt o Lack och det finns flera verksamheter som är det idag i Gagnef.

Vill man komma i kontakt med Grev Olle Nissa Plåt o Lack så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0241-20617.

.

De som är på något sätt har med Grev Olle Nissa Plåt o Lack är Nissa, Grev Stig Erik Olov som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Grev Olle Nissa Plåt o Lack har 600424-XXXX som sitt organisationsnummer.