Bil & Mc Service i Gagnef

Dalarnas län

Information

670402-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bil & Mc Service i Gagnef. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bil & Mc Service i Gagnef är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gagnef som är den kommunen som Bil & Mc Service i Gagnef finns i.

Bil & Mc Service i Gagnef har varit registrerat sedan 2005-06-17 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bil & Mc Service i Gagnef så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Bil & Mc Service i Gagnef är och det finns flera bolag i Gagnef som också är .

Firmatecknare för Bil & Mc Service i Gagnef är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bil & Mc Service i Gagnef så kan ni göra det på telefon genom 0241-61984 eller genom brev på följande adress:

Bil och MC verkstad, service och reparationer samt försäljning av reservdelar och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Bil & Mc Service i Gagnef och det är Andersson, Lars-Göran Arne som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,