Wejdenstål Bilvård

Dalarnas län

Information

720902-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wejdenstål Bilvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wejdenstål Bilvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gagnef som är den kommunen som Wejdenstål Bilvård finns i.

Wejdenstål Bilvård har varit registrerat sedan 2008-06-27 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wejdenstål Bilvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-07-03.

Wejdenstål Bilvård är och det finns flera verksamheter i Gagnef som också är .

Firmatecknare för Wejdenstål Bilvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wejdenstål Bilvård så kan ni göra det på telefon genom 0241-61019 eller genom brev på följande adress:

Fordonsvård samt utrustning och reparation av fordon. Försäljning av bilvårds- och fordonstillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Wejdenstål Bilvård och det är Wejdenstål, Robert Urban som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,