Salong de Chic

Dalarnas län

Information

750418-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong de Chic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong de Chic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gagnef som är den kommunen som Salong de Chic finns i.

Salong de Chic har varit registrerat sedan 1997-02-26 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong de Chic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Salong de Chic är och det finns flera bolag i Gagnef som också är .

Firmatecknare för Salong de Chic är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong de Chic så kan ni göra det på telefon genom 0241-61601 eller genom brev på följande adress:

Hårvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong de Chic och det är Persson, Karin Veronika Camilla som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,