AW Skog och Träteknik

Dalarnas län

Information

I Gagnef finns det ett Enskild firma som heter AW Skog och Träteknik. Det finns flera företag som liknar AW Skog och Träteknik i Dalarnas län. Gagnef är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

AW Skog och Träteknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-31 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2007-08-06 så har AW Skog och Träteknik varit registrerat och sedan 2003-09-25 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är AW Skog och Träteknik och det finns fler företag som är det i Gagnef.

Vill man komma i kontakt med AW Skog och Träteknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AW Skog och Träteknik så kan ni göra det på 0241-61172.

Skogsvård (markberedning, plantering, röjning, skogsgödsling och dikning på uppdrag) samt produktion av skog på rot, leveransvirke i egen skog. Övrig trävarutillverkning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Westman, Anders Mattias som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

AW Skog och Träteknik har 760111-XXXX som sitt organisationsnummer.