Double Star Disco

Dalarnas län

Information

780511-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Double Star Disco. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Double Star Disco är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gagnef som är den kommunen som Double Star Disco finns i.

Double Star Disco har varit registrerat sedan 1998-07-02 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Double Star Disco så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Double Star Disco är och det finns flera verksamheter i Gagnef som också är .

Firmatecknare för Double Star Disco är följande:

Vill ni komma i kontakt med Double Star Disco så kan ni göra det på telefon genom 0243-228600 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och uthyrning av ljud- och ljusartiklar såsom lampor och kablar samt discjockeyverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Double Star Disco och det är Söderberg, Karl Stefan som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,