Stall Bäcka Hästen

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gagnef och Stall Bäcka Hästen är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Bäcka Hästen är ett av dem. Statusen för Stall Bäcka Hästen är att Bolaget är aktivt.

Stall Bäcka Hästen är ett Enskild firma och skapades 2003-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Gagnef där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Bäcka Hästen ska trivas.

Stall Bäcka Hästen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Gagnef så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

In- och tillridning och försäljning av ponnyer, framförallt tävlingsponnyer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Bäcka Hästen är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07.

Idag är Stall Bäcka Hästen och det finns flera verksamheter som är det idag i Gagnef.

Vill man komma i kontakt med Stall Bäcka Hästen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4987595.

.

De som är på något sätt har med Stall Bäcka Hästen är Jons, Viktoria Maria Therese som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stall Bäcka Hästen har 820315-XXXX som sitt organisationsnummer.