Konsultbolaget Arkas Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Konsultbolaget Arkas Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Gagnef. Det är nämligen den kommunen som Konsultbolaget Arkas Handelsbolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Konsultbolaget Arkas Handelsbolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1987-03-20. Men sedan 1987-01-01 så har Konsultbolaget Arkas Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hampus v. 1, 785 63, Sifferbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Konsultbolaget Arkas Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0243-230474.

Gagnef arbetar för att verksamheter som Konsultbolaget Arkas Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Konsultbolaget Arkas Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Försäljning av datatillbehör, utbildningsverksamhet samt konsultverksamhet inom medicinsk teknik och fysik.

Firmatecknare för Konsultbolaget Arkas Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Konsultbolaget Arkas Handelsbolag och det är följande personer, Andrée, Rut Ingalill som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Lindenryd, Dag Anders som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Konsultbolaget Arkas Handelsbolag är 916582-1506.