Västanbäcken Invest Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Gagnef och Västanbäcken Invest Handelsbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Västanbäcken Invest Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Västanbäcken Invest Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Västanbäcken Invest Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-10-29. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Gagnef där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Västanbäcken Invest Handelsbolag ska trivas.

I Gagnef så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Äga, förvärva, förädla och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västanbäcken Invest Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Västanbäcken Invest Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Gagnef.

Vill man komma i kontakt med Västanbäcken Invest Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0241-21540.

Firman tecknas av bolagsmännnen var för sig..

De som är på något sätt har med Västanbäcken Invest Handelsbolag är Carlsson, Björn Magnus som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Göran Björn Tage som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Västanbäcken Invest Handelsbolag har 969631-6836 som sitt organisationsnummer.