IT & Biten i Dalarna Handelsbolag

Dalarnas län

Information

969689-0863 är organisationsnummer för företaget IT & Biten i Dalarna Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IT & Biten i Dalarna Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Gagnef som är den kommunen som IT & Biten i Dalarna Handelsbolag finns i.

IT & Biten i Dalarna Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-10-25 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för IT & Biten i Dalarna Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-14.

IT & Biten i Dalarna Handelsbolag är och det finns flera bolag i Gagnef som också är .

Firmatecknare för IT & Biten i Dalarna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med IT & Biten i Dalarna Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5096502 eller genom brev på följande adress:
Pråmv. 6, 785 61, Djurås

Tjänster inom IT verksamhet, support, underhåll, kundstöd, försäljning, strategihantering.

Det finns olika personer som har en koppling med IT & Biten i Dalarna Handelsbolag och det är Jonsson, Johan Gunnar som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Nordstrand, Bo Tryggve Tony som är född 1969 och har titeln Bolagsman,