Laila K.

Dalarnas län

Information

460619-XXXX är organisationsnummer för företaget Laila K.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laila K. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gagnef som är den kommunen som Laila K. finns i.

Laila K. har varit registrerat sedan 2002-02-18 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laila K. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Laila K. är och det finns flera bolag i Gagnef som också är .

Firmatecknare för Laila K. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Laila K. så kan ni göra det på telefon genom 0241-22313 eller genom brev på följande adress:

Alternativa terapier - massage. Hantverksprodukter - stickning och försäljning. Kursverksamhet - slöjd, alternativa terapier, sång och musik. Fotografering - utställningar. Sommarcafé.

Det finns olika personer som har en koppling med Laila K. och det är Klausen, Laila som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,