Rolf Höckerlind Data och Bygg

Dalarnas län

Information

Rolf Höckerlind Data och Bygg hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Gagnef som är den kommunen där Rolf Höckerlind Data och Bygg finns. I Gagnef så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Rolf Höckerlind Data och Bygg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Rolf Höckerlind Data och Bygg har haft sedan 1997-01-01. Rolf Höckerlind Data och Bygg har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rolf Höckerlind Data och Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0243-227565.

Gagnef arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Rolf Höckerlind Data och Bygg har idag 520203-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rolf Höckerlind Data och Bygg

Konsult inom byggverksamhet, från datorstödd kalkyl, beräkning, CAD-ritning till färdigställande.

I Rolf Höckerlind Data och Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Höckerlind, Rolf Arne som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .