Redhes Väveri

Dalarnas län

Information

541230-XXXX är organisationsnummer för företaget Redhes Väveri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redhes Väveri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gagnef som är den kommunen som Redhes Väveri finns i.

Redhes Väveri har varit registrerat sedan 1987-08-17 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redhes Väveri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Redhes Väveri är och det finns flera bolag i Gagnef som också är .

Firmatecknare för Redhes Väveri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Redhes Väveri så kan ni göra det på telefon genom 0241-23030 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av bordsdukar i bomull och lin.

Det finns olika personer som har en koppling med Redhes Väveri och det är Redhe, Calle Martin som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,