Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall driva trikåfabrik ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gagnef så är Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Gagnef arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gagnef och i Dalarnas län. Redan 1951-11-21 så skapades Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556056-1440 är organisationsnummret för företaget som finns i Gagnef.

Just nu är Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0241-61320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gagnefs Trikåfabrik Aktiebolag är Montelius, Sune Valentin som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundsjö, Pär Åke som är född 1956 och har titeln Suppleant, Söderberg, Rolf Morgan som är född 1951 och har titeln Revisor, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .