Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag är en verksamhet som finns i Gagnef. I Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Reijer, Rut Anna-Britt som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Reijer, Anders Rune som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Reijer, Karl-Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Reijer, Klas Erik Rune som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, Reijer, Sven David som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag på telefon 0241-20139.

Bolaget skall bedriva handel i parti med bröd och konfektyrer, bedriva handel med aktier, obligationer och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamehet.

Idag är Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Gagnef arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Reijer, Anders Rune -Reijer, Rut Anna-Britt

Mockfjärds Partiaffär Aktiebolag har 556058-2545 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.