Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice

Dalarnas län

Information

I Gagnef finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice i Dalarnas län. Gagnef är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 1968-07-17 så har Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gagnef.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice så kan man gör det genom att posta ett brev till Nordanholen, 785 43, Mockfjärd. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice så kan ni göra det på 0241-21222.

Bolaget skall driva reparationsverkstads- och bensinstationsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nyman, Egon Hans Gerhard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Ingrid Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Aktiebolaget Egon Nymans Bilservice har 556118-3939 som sitt organisationsnummer.