PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag

Dalarnas län

Information

PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag är ett företag som finns i Gagnef. I PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Olov Torbjörn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lissnils Ingrid Ann-Britt K som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag på telefon 0241-20000.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende skogsavverkning, skogsförsäljning samt utföra reparationer huvudsakligen av skogsmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Gagnef arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

PEDAB Persson och Dahl Aktiebolag har 556190-5216 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.