Olles El i Mockfjärd Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall utföra elektriska installationer och reparationer, försäljning av elartiklar och köksmaskiner samt kapitalförvaltning, dock ej sådan verksamhet som anges i lagen om bankrörelse eller lagen om finansieringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olles El i Mockfjärd Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gagnef så är Olles El i Mockfjärd Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Gagnef arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gagnef och i Dalarnas län. Redan 1981-06-04 så skapades Olles El i Mockfjärd Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Olles El i Mockfjärd Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Olles El i Mockfjärd Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556210-4082 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gagnef.

Just nu är Olles El i Mockfjärd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Olles El i Mockfjärd Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0241-21440 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olles El i Mockfjärd Aktiebolag är Karlsson, Bror Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Nils Andreas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eva Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Agentum Revision AB som är född och har titeln RevisorDalrev Revision & redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .