Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Gagnef som är den kommunen där Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag finns. I Gagnef så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriområdet 1, 785 42, Mockfjärd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0241-794150.

Gagnef arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag har idag 556222-2298 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Anderses Bernth Kent Erik -Eriksson, Anderses Claes Ingemar är den som för stunden ansvarar för Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag

Bolaget skall utföra skogsavverkning och skogstransporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bernth & Ingemar Eriksson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Anderses Bernth Kent Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anderses Claes Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Brask Eriksson, Karin Gunilla som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .