Gösta Holman & Co Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gagnef och Gösta Holman & Co Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gösta Holman & Co Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gösta Holman & Co Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gösta Holman & Co Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-12-19. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Gagnef där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gösta Holman & Co Aktiebolag ska trivas.

Gösta Holman & Co Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gagnef så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel och livsmedelsdetaljhandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gösta Holman & Co Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Gösta Holman & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gagnef.

Vill man komma i kontakt med Gösta Holman & Co Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0241-23043.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gösta Holman & Co Aktiebolag är Holman, Hans Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Holman, Britta Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Gösta Holman & Co Aktiebolag har 556236-7390 som sitt organisationsnummer.