Wålstedts textilverkstad Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Gagnef finns det ett Aktiebolag som heter Wålstedts textilverkstad Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Wålstedts textilverkstad Aktiebolag i Dalarnas län. Gagnef är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Wålstedts textilverkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 1992-03-06 så har Wålstedts textilverkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Wålstedts textilverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gagnef.

Vill man komma i kontakt med Wålstedts textilverkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hagen 15, 785 44, Dala-floda. Vi ni istället prata med Wålstedts textilverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 0241-22100.

Bolaget skall bedriva textil produktion, samt konsultverksamhet och fortbildning inom området. På sikt avses även att bedriva utveckling av textil teknik för avsalu.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wålstedt, Sven Lennart Olov som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wålstedt, Inger Birgitta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wålstedt, Nils Enar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wålstedt, Anna Christina Alexandrine som är född 1944 och har titeln Suppleant, Wålstedt, Eva Carina Agneta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Aronsson, Ulf Åke som är född 1954 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wålstedt, Inger Birgitta -Wålstedt, Nils Enar -Wålstedt, Sven Lennart Olov .

Wålstedts textilverkstad Aktiebolag har 556443-9460 som sitt organisationsnummer.