Åke Granströms Bilservice Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva service och reparation av motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke Granströms Bilservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gagnef så är Åke Granströms Bilservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Gagnef arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gagnef och i Dalarnas län. Redan 1993-03-01 så skapades Åke Granströms Bilservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Åke Granströms Bilservice Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Åke Granströms Bilservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556463-6297 är organisationsnummret för företaget som finns i Gagnef.

Just nu är Åke Granströms Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Åke Granströms Bilservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0241-20850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Granström, Ingrid Mariann -Granström, Åke Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke Granströms Bilservice Aktiebolag är Granström, Åke Anders som är född 1946 och har titeln VD, Granström, Åke Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Ingrid Mariann som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindén, Susann Kristina Elisabet som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.