Bergslagens Tekniska Service Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Bergslagens Tekniska Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gagnef här finns det många olika Aktiebolag. Bergslagens Tekniska Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Gagnef jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Bergslagens Tekniska Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556501-8222.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0241-20060 alternativt besöka eller skicka post till Bergslagens Tekniska Service Aktiebolag på följande adress Industriområdet, 785 42, Mockfjärd.

Bergslagens Tekniska Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Bergslagens Tekniska Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wiman, Gertrud Mariana som är född 1949 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av handikapputrustning, tillverkning och försäljning av hygienartiklar samt kapitalförvaltning, dock ej sådan verksamhet som anges i lagen om bankrörelse eller lagen om finansieringsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.