Björbo Combi-Montage AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall sälja verkstadskunskap inom träbearbetningssidan och montering av specialskåp inom ventilationsområdet samt montera kök och badrumsinredning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björbo Combi-Montage AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gagnef så är Björbo Combi-Montage AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Gagnef arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gagnef och i Dalarnas län. Redan 1995-07-20 så skapades Björbo Combi-Montage AB och bolaget är har F-skattsedel Björbo Combi-Montage AB har haft det sedan 1997-01-01.

Björbo Combi-Montage AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556522-1966 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gagnef.

Just nu är Björbo Combi-Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Björbo Combi-Montage AB så går det att nå dem via telefon på 0241-23489 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björbo Combi-Montage AB är Eriksson, Täpp Erik Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestman, Inger Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .