Gagnline affärsutveckling Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, affärs- och personalutveckling, marknadsföring, personalutbildning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gagnline affärsutveckling Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gagnef så är Gagnline affärsutveckling Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Gagnef arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gagnef och i Dalarnas län. Redan 1996-09-05 så skapades Gagnline affärsutveckling Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Gagnline affärsutveckling Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Gagnline affärsutveckling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556533-4884 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gagnef.

Just nu är Gagnline affärsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Gagnline affärsutveckling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0241-61911 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gagnline affärsutveckling Aktiebolag är Ahlgren, Karl Gunnar Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcke Ahlgren, Karin Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Stohr, Sune Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorn Christer Stohr som är född och har titeln Revisor, .