Simon Johnston AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Simon Johnston AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gagnef här finns det många olika Aktiebolag. Simon Johnston AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Gagnef jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Simon Johnston AB är momsregistrerat sedan2000-09-25 och har organisationsnummer 556597-1461.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0243-793505 alternativt besöka eller skicka post till Simon Johnston AB på följande adress Borganäsv. 46, 784 33, Borlänge.

Simon Johnston AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-25.

I Simon Johnston AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nordesjö Johnston, Inga Gunilla som är född 1956 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsulterande verksamhet, utveckling samt försäljning av produkter, leverans av systemlösning inom VA-området samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.