Team Cost Control i Gagnef AB

Dalarnas län

Information

556619-6043 är organisationsnummer för företaget Team Cost Control i Gagnef AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Cost Control i Gagnef AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gagnef som är den kommunen som Team Cost Control i Gagnef AB finns i.

Team Cost Control i Gagnef AB har varit registrerat sedan 2002-02-08 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Cost Control i Gagnef AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

Team Cost Control i Gagnef AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gagnef som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Team Cost Control i Gagnef AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bjurman, Per Evert -Vallbom, Bror Dennis

Vill ni komma i kontakt med Team Cost Control i Gagnef AB så kan ni göra det på telefon genom 0241-51345 eller genom brev på följande adress:
Smidesg. 5, 781 71, Borlänge

Bolaget skall bedriva marknadsföring och kundanskaffning inom områden såsom telekommunikation, energi och hälsa, handel med värdepapper även viss verksamhet inom travsport och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Cost Control i Gagnef AB och det är Bjurman, Per Evert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vallbom, Bror Dennis som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bayer, Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Vallbom, Charlotte Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,