Lotsen i Dalarna AB

Dalarnas län

Information

Lotsen i Dalarna AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Gagnef som är den kommunen där Lotsen i Dalarna AB finns. I Gagnef så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lotsen i Dalarna AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Lotsen i Dalarna AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lotsen i Dalarna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dragonv. 8, 785 30, Gagnef men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0241-61579.

Gagnef arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lotsen i Dalarna AB Privat, ej börsnoterat.

Lotsen i Dalarna AB har idag 556626-5301 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lotsen i Dalarna AB

Bolagets verksamhet skall utgöras av värdepappershandel samt därmed förenlig verskamhet.

I Lotsen i Dalarna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friborg, Britt-Marie som är född 1942 och har titeln VD, Friborg, Britt-Marie som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Friborg, Anna Sofia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Söderberg, Rolf Morgan som är född 1951 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor.