T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB

Dalarnas län

Information

T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB är ett av många verksamheter som finns i Gagnef. Det är nämligen den kommunen som T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-10-16.

T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2003-09-08. Men sedan 2003-11-06 så har T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ernst Hedlunds v. 16, 785 30, Gagnef. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0247-61367.

Gagnef arbetar för att verksamheter som T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva konstruktion och tillverkning av mekaniska maskiner för tillverkningsindustrin, fastighetsförvaltning samt kapitalförvaltning, dock ej sådan verksamhet som anges i lagen om bankrörelse eller lagen om finansieringsverksamhet, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB och det är följande personer, Svan, Thomas Olle som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svan, Britt Gunnel som är född 1956 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för T. Swans Fastighetsförvaltning i Gagnef AB är 556647-2410.