Monikas Energy Hälsa

Dalarnas län

Information

Monikas Energy Hälsa hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Gagnef som är den kommunen där Monikas Energy Hälsa finns. I Gagnef så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Monikas Energy Hälsa tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Monikas Energy Hälsa har haft sedan 2003-06-26. Monikas Energy Hälsa har funnits sedan och 2003-08-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Monikas Energy Hälsa så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0241-61430.

Gagnef arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Monikas Energy Hälsa har idag 570928-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Monikas Energy Hälsa

Bedriva friskvård, konsultationer i kost och motion. Ytförande av friskvårdsprogram för ex. långtidssjukskrivna och utbrända. Kursverksamhet i avslappning och mentalträning. Energy magnet massage, klassisk massage. Försäljning av en del preparat ex vitaminer, théer, kosttillskott.

I Monikas Energy Hälsa så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Siv Monika som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .